September 2007 Print E-mail

Brede School De Weide is een feit! Op maandag 20 augustus zijn peuterspeelzaal Het Lieveheersbeestje, buitenschoolse opvang De Hooiberg, TMO, oecumenische basisschool De Venne en openbare basisschool Weidevogels feestelijk en beweeglijk geopend. Het plein was versierd met vlaggetjes en ballonnen en vele fietsen en karren stonden klaar om te worden gebruikt. Dit deden de kinderen natuurlijk graag tijdens het extra lange buitenspelen. Samen met gymjuf Sabrina werd een dansje ingestudeerd op het kersverse Brede Schoollied. Dit werd om 15.00 uur aan de ouders gepresenteerd.

Aansluitend kon iedereen nog even blijven om elkaar te leren kennen. In de rest van de week zijn er vele activiteiten gedaan. De eerste reken-, taal- en leeslessen en natuurlijk ook kennismakingsspelletjes en activiteiten. Gelukkig was het bijna de hele week mooi weer, dus werd er ook regelmatig gespeeld met de supergrote gezelschapsspelletjes en de karen.

In de komende twee weken gaan alle groepen, van peuters tot groep 8, van start met het eerste blok van De Vreedzame School. In het eerste blok wordt er kennisgemaakt met wat de Vreedzame School betekent, worden de eerste regels en afspraken gemaakt, maar vooral ook besproken dat we samen een fijne school willen maken en hoe we dat willen doen. We houden u via de website op de hoogte.

Klik op de foto's voor een vergroting!

{gallery}voortgang/sept2007{/gallery}


 
Juni 2007 Print E-mail

Het is inmiddels juni en de school begint al steeds meer vorm te krijgen. Het plein is volledig bestraat en er staan diverse speeltoestellen in het midden. De klusjesmannen hangen dingen aan de wand en zetten haken op de deur.

Openbare basisschool Weidevogels is op 1 april van start gegaan met 2 leerlingen. Inmiddels zijn het er 7.
Ze zijn al vier keer op de foto gegaan; voor de schoolfotograaf, voor het Noord Hollands Dagblad, het Gezinsblad en de wijkkrant.
Elke week komen er nieuwe ouders op gesprek. Zodoende zal oecumenische basisschool De Venne op 20 augustus kunnen starten met 2 groepen en openbare basisschool Weidevogels met 3 groepen.

{gallery}voortgang/juni2007{/gallery}
 
April 2007 Print E-mail

De eerste noodlokalen zijn in april 2007 opgeleverd. Het terrein aan de Karpaten 22 is geschikt gemaakt voor een kleine dependance.

Klik op de foto's voor een vergroting!

{gallery}voortgang/april2007{/gallery}
 
«StartPrev1234NextEnd»

Page 4 of 4